Buren in mijn straat organiseren een nieuwjaarsreceptie : opbrengst gaat naar PROTOS

Samen met een paar buren, steken we de koppen bij mekaar en de handen uit de mouwen. Vrijdag 28 december in de voormiddag zetten we samen de tent op in de oprit van buurman Gert (waarvoor dank). Een tent van 10 x 5 m opzetten blijkt nog niet echt een routineklus te worden… Buurman Bernard zorgt dan weer voor de het materiaal : tent / licht- en geluidsinstallatie, verlengkabels, kortom…. alle praktische dingen. Chance dat we Bernard hebben 😉

We voorzien een paar terrasverwarmers op gas, elektrische kookplaten voor de glühwein en pompoen-tomatensoep (= plan C van de soepoverschot van op de wereldmarkt). En natuurlijk proeven we de jenever (eigenlijk echte Zwitserse Appenzeller voor de kenners) al eens voor : je weet maar nooit moest die slecht zijn 😉

Dan vanaf 19 u stromen de buren binnen, tof mekaar nog eens te zien en een babbel te doen. Het zijn voornamelijk dezelfde buren die al een paar weken geleden ook koekjes kochten toen ik met de overschot van de Benin-Biscuits actie de straat op was geweest. Iedereen was dus op de hoogte van het goede doel. Maar ze willen wel wat meer details over wat ik daar nu eigenlijk ga doen, hoe warm het daar nu is en hoeveel de actie tot nu toe opgebracht heeft.

Ik maak ineens van de gelegenheid gebruik om reclame te maken voor de blog. Zou leuk zijn moesten er daar ook volgers uit volgen !

Tent afbreken is voor morgenvoormiddag… nu geen zin meer. En misschien is er morgen zelfs wat jenever over 😉 wie weet…


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.