op bezoek bij Jos en Jef

Ik ga na het werk eens langs bij Jos Boonen en Jef Paulussen, beiden gepensioneerde labo directeurs. Jef al een tijdje geleden, Jos in 2018.

Jef woont in Pellenberg, Jos in Butsel, deelgemeente van Boutersem. Onverwacht, onaangekondigd… leuk om mekaar nog eens te zien en bij te praten. Beiden zijn ze natuurlijk geïnteresseerd in nieuws over het labo en de grote Meander veranderingen. Sinds Jos in september 2018 vertrokken is, zijn er een aantal dingen veranderd, maar redelijk beperkt. Voor Jef is het natuurlijk niet meer helemaal zoals het was toen hij vertrokken is…

Natuurlijk kom ik ook langs met een missie 😉 : hun op de hoogte brengen van mijn Afrikaanse plannen voor ontwikkelingshulp via PROTOS in Benin. Ik breng dan ook een flyertje mee en vertel zo’n beetje wat mij te wachten staat.

“Sponsoring voor dit project is zonder verplichting natuurlijk”, maar ik merk snel dat de bereidwilligheid zéker aanwezig is om dit project te steunen. Bedankt daarvoor Jef en Jos! Tot ziens misschien…

Voor ik vertrek geef ik nog snel de blog url, zodat ze me kunnen volgen in Benin op avontuur. Denk dat ik al twee trouwe blog-volgers heb kunnen enthousiasmeren.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.