Meeting CCA (Contactgroep Chemische Analyses) in Werkendam bij Aqualab Zuid

De CCA werkgroep is een samenwerkingsgroep tussen de Nederlandse en 3 Belgische drinkwaterlabs (De Watergroep / PIDPA / WaterLink). Om de gezamenlijkheid van drinkwaterlabs weer vorm gaan geven is een professionalisering van het LMO (Lab Managers Overleg) gestart. Missie: samenwerken om effectief onderzoek te doen voor de drinkwaterwereld. Belang van waterkwaliteit op de kaart zetten (onderzoek en wetgeving). Versterking drinkwaterlaboratoria. Contactgroepen (o.a. CCA, maar ook Cobio) spelen hier een belangrijke rol in.

In september 2019 komen de CCA collega’s voor 2 dagen naar het Labo in Haasrode voor de CCA meeting, maar ook voor de jaarlijkse GC-LC dag. Een meeting voor technische specialisten op gebied van target-analyse en screening naar bekende en onbekende micropolluenten in water.

Aanwezig:  Adrie Krom (HWL), Willem van Leeuwen (Aqualab Zuid), Stefan Humblet (Watergroep), Annemieke Kolkman (KWR), Herman Gerdes (WLN), Bernard Bajema (Vitens), Hilde Prummel (WLN), Abdel Chahbouni (HWL), Tine Mariën (Pidpa) Afwezig: Gerdien de Kloe (Aqualab-Zuid) (zwangerschapsverlof),  Pieter Joos en Els van Meenen (Water-link)

We vieren ineens het afscheid van Adrie Krom van Het Waterlaboratorium in Haarlem, hij was tot nu de voorzitter van de CCA werkgroep. Hij geeft de fakkel door aan zijn collega Annemieke Kolkman (KWR), die deze taak natuurlijk prima gaat opvolgen. Bedankt Adrie voor de inzet, je motivatie en het enthousiasme. Veel succes met je nieuwe functie binnen HWL !

Ik maak natuurlijk van de gelegenheid gebruik om promo actie te voeren voor het PROTOS Benin goede doel. Ieder krijgt een Benin-flyer.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.