vandaag telewerk bij de collega’s van communicatie in Brussel + samen shoppen

Een dagje focussen op de blog (in het labo lukt me dit niet echt goed, meestal is dit thuis avond- of weekendwerk), toevoegen van posts en doornemen van de lay-out met Karlien. Samen met Raissa overlopen we ook de Instagram account van De Watergroep. De bedoeling is dat ik tijdens de Benin reis deze account 10 dagen overneem en korte info of verhalen post.

Ik mag ook gaan shoppen met Karlien in het shoppingcentrum van de afdeling communicatie van De Watergroep. Eigenlijk is dit gewoon in de kelder 😉 … waar alle PR spullen achter slot en grendel zitten. Lijkt wel Sint / Kerst en Pasen tegelijk : ik krijg ballonnen, kleurboekjes, kleurpotloodjes, pennen, notitieboekjes, 2 waterkaraffen en 3 drinkbussen mee. En een vlag van de Watergroep heb ik ook gevraagd. Natuurlijk om daar ter plaatste een leuke foto mee te maken.

De bedoeling is wat PR spullen mee te nemen naar Benin omdat we in de buurt van Dipokor waarschijnlijk een schooltje gaan bezoeken. Het zou leuk zijn moest het mogelijk zijn daar wat educatief verantwoord materiaal af te kunnen geven aan de juf.

In EPP Dipokor, gemeente Boukombé in Noord-West Benin hebben medereizigers Mieke en Dirk van restaurant De Kansel in Muntstraatje in Leuven al een project lopen in 2017, samen met PROTOS. Mieke en Dirk komen mee op deze inleefreis en hadden uiteraard graag eens gaan kijken naar hun project dat ze ondersteund hebben.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.