Klaarzetten stand op wereldmarkt te Landen

Via stad Landen en de GROS (Gemeentelijke raad voor ontwikkelingssamenwerking) kreeg ik een uitnodiging om deel te nemen aan de jaarlijkse wereldmarkt op zondag 11 november. Dat ga ik natuurlijk niet afslaan, zo’n kans om centjes te verdienen voor het Benin project.

Op zaterdag mag ik de stand al gaan opbouwen, dit is in een oud militair domein (domein ’t Park), eigenlijk maar 2 straten verder van waar ik woon. Makkelijk toch. Gelukkig heb ik wel wat promo materiaal om de stand aan te kleden : mijn 10 L en 25 L bidons, volgeplakt met foto’s uit Benin, de posters van PROTOS, de flyers door de communicatiedienst van De Watergroep gemaakt. Ik pak verlengkabels mee en een paar elektrische kookplaten -> komt in orde !

Op zondag 25 november organiseert de Gemeentelijke raad voor Ontwikkelingssamenwerking (GROS) haar jaarlijkse Wereldmarkt in domein ’t Park. Hierop kan je kennismaken met de leden van de GROS en de projecten van enkele geloofsgemeenschappen in Landen. Bekijk de leuke standjes en leer weer heel wat bij over de projecten van de verenigingen in het Zuiden of geniet van een lekker stukje taart en een eerlijk drankje en koop misschien al een kerstgeschenkje. De Wereldmarkt opent haar deuren om 14 uur. Iedereen is welkom en de inkom is gratis

Aankondiging in Het Laatste Nieuws 

OK, morgen is D-day. Dan vliegen we er in met de verkoop ! Kijk er al naar uit. Ah ja, eerst nog effe 40 liter soep maken. Oeps, weer beetje laat begonnen…

Deze keer geen citroenpitten toegevoegd VOOR het mixen. Een mens leert toch soms snel hé 😉


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.