Benin Soupe actie in het Centraal Laboratorium Haasrode

Ok, ik werk hier al 18 jaar, maar het is toch een beetje zoeken in de keuken naar soep-serveer-gerief : kookpotten had ik zelf veiligheidshalve meegebracht, maar eigenlijk was dit er al. Genoeg soepkommetjes en/of soepborden. OK, we kunnen beginnen.

De collega’s kunnen de 3 varianten wel smaken. Ik zorg nog voor extra geroosterde pijnboompitten en pompoenpitten, mmmm lekker. Gelukkig warm ik niet de volledige hoeveelheid op en laat ik nog een goeie portie over voor morgen. Daar gaan zeker nog kandidaten voor zijn, dan kunnen ze ook eens afwisselen van variant soep ook.

Nog meer lekkere soep op dinsdag.  Er is eigenlijk maar 1,5 liter over van variant 1, die vries ik in voor later. Komt nog van pas.

Vanaf woensdag verkopen we aangekochte soep via onze broodjesleverancier Suske Smos. Elke dag een andere lekkere soep, keuze genoeg.  We beginnen eerst met 8 liter per dag, maar moeten een beetje bijstellen naar 5 liter / dag. Overschotjes gaan de vriezer in voor later.
Bedankt voor de steun en het initiatief, Julie (Degryse, Afdelingshoofd  Laboratorium) !!!

Gelukkig begint het eindelijk ook wat kouder te worden, want met die lang uitgerekte nazomer is het natuurlijk niet ideaal soepweer.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.