Ik heb een mededeling …

In het labo weet nog niemand van iets, straks is het roadshow in Leuven. Daar komen mijn collega’s misschien mensen tegen die het wel al weten, dus ik moet het hun vertellen voor de roadshow. Tijdens de koffiepauze in de refter zit iedereen aan tafel. Koffie, vers fruit een snelle babbel over thuis of verwikkeld in een conversatie over het werk.

OK, moed bijeenrapen en even de aandacht van de groep vragen. Ik zie sommigen al kijken “wat gaat die nu zeggen?”. Ik leg kort uit dat uit de 21 inzendingen, de directieraad mij gekozen heeft als ambassadeur voor de PROTOS Benin reis. Algemeen enthousiasme en zelfs klein applausje. Dat doet deugd. Die gaan mij niet missen en al mijn werk overpakken als ik er een tijdje niet ga zijn 😉 Tegelijkertijd zeg ik dat ik het spijtig vind dat er niet werd gekozen voor één van de twee andere labo collega’s die zich ook hadden ingeschreven (Terry en Louise). Maar zij wisten het al -maar ook nog maar pas- via mail van Kathleen (De Schepper, Afdelingshoofd Communicatie).


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.